Onze visie

Wij willen geen gewone banketbakker zijn, daarom hebben we gekozen om ons te profileren als “uw creatieve banketbakker”. Wij laten ons inspireren door de seizoenen, feestdagen en door allerlei ontwikkelingen in de maatschappij.

In onze visie zijn we overtuigd dat wij een machtig wapen hebben tegen de grote massaproductie in de industrie. Onze kracht ligt in producten die vers gemaakt worden met de allerbeste grondstoffen. Dat verschil proeft u! Daarnaast willen we betrouwbaar zijn in heerlijke producten die we maken van eerlijke grondstoffen.

In de loop der jaren hebben wij door diverse opdrachten die we kregen geleerd om innovatief te denken. "Out of the box" is dan ook een uitdrukking die in onze banketbakkerij regelmatig gebruikt wordt.

Onze creatieve visie luidt daarom: "wij willen dat onze producten te mooi zijn om op te eten, maar te lekker zijn om te laten staan".

Banketbakkerij Prins is lid van het Patisserie College, het Gilde van de betere banketbakkers. Bij deze gilde zijn de betere banketbakkers uit Nederland aangesloten. Binnen dit gilde delen we vakkennis, receptuur en bedrijfseconomische kennis. We leren van en met elkaar om innovatief en efficiënt banketbakker te zijn. Ook worden we regelmatig beoordeeld op product en organisatiekwaliteit.

Ook zijn we trots dat wij als innovatieve banketbakker partinair mogen zijn van Valrhona Chocolade. Deze eerlijke chocoladefabrikant uit Frankrijk levert ons een topkwaliteit chocolade, maar ondersteunt ons ook met recepten en ideeën uit de hele wereld.